088 179 9999

Zoek Openstaande Vacatures


Laatste vacatures


Hallo wij zijn BeterBaan !

Achtereenvolgend hebben wij in 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 en 2023 de prijs "Beste Uitzendorganisatie" gewonnen en daar zijn we trots op !

BeterBaan neemt uitzendkrachten bij de hand. Het zijn vaak mensen die met iedere vraag het bureau binnenlopen. Al kan dat natuurlijk ook komen door de gezellige sfeer die er hangt, de vrolijke kleuren en de aparte inrichting. En niet te vergeten: de vriendelijke intercedentes! 

Ook werkzoekenden die bij andere uitzendbureaus veelal in de bak ‘onbemiddelbaar’ belanden komen bij BeterBaan in een warm bad terecht. Het is nu eenmaal makkelijker om een baan te vinden voor iemand die welbespraakt is en een hoge opleiding heeft genoten. Al worden in die laatste categorie ook vele malen mensen uitgezonden. 

Bij BeterBaan zijn we ervan overtuigd dat iedereen iets kan. Als iemand in het verleden problemen heeft gehad wil dat nog niet zeggen dat dat stempel de rest van zijn leven op hem moet blijven drukken.

BeterBaan uitzendbureau is in het bezit van het keurmerk SNA (Stichting Normering Arbeid) volgens de NEN4400-1 certificering. Dit verzekerd bij BeterBaan de uitzendkrachten dat zij volgens de wettelijke inlenersbeloning (CAO) worden beloond. Ook de pensioenen zijn gewaarborgd. BeterBaan is VCU gecertificeerd en in het bezit van het veiligheid keurmerk van de TUV. Veiligheid van Uitzendkrachten immers voorop. Daarnaast is BeterBaan in het bezit van een maandelijkse WKA (Wet Keten Aansprakelijk) van de belastingdienst en KIWA beschikking beroepsgoederen vervoer. BeterBaan een gecertificeerd SBB leerbedrijf. Ook de inlener loopt dus geen risico inzake de wet keten aansprakelijkheid, gewoon goed geregeld dus. BeterBaan richt zich op vaklieden, productie- en schoonmaakwerk maar ook financiële, commerciële en administratieve functies. Dus loop eens binnen of kijk op de site, grote kans dat er voor jou ook iets bij zit !


Copyright BeterBaan 2023
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.