088 179 9999

Referentienummer: KT-00018

Functieomschrijving

Voor een groot vleesverwerkingsbedrijf in Helmond zijn wij op zoek naar productiemedewerkers en jr. operators. Je hebt bij dit bedrijf zicht op een vast contract. Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het kruiden, inpakken en verpakken van de maaltijdcomponenten zoals kebab aan de hand van recepten. Je werkt conform de geldende HACCP-richtlijnen binnen het bedrijf. Ook zorg je samen met je collega’s voor een opgeruimde en schone werkplek.

Vestiging
BeterBaan Tilburg
Plaatsingsdatum
08-12-2023
Locatie
Helmond
Taken

- Het begeleiden en uitvoeren van diverse productietaken; 
- Het bewerken van diverse vleesproducten;
- Het inpakken van diverse vleesproducten.

Functie-eisen

- Je beheerst de Nederlandse, Duitse of Engelse taal in woord en geschrift; 
- Je kunt fysiek zwaar werk aan; 
- Je bent een harde werker; 
- Je hebt eigen vervoer zodat je in Helmond kunt komen. 

Bedrijfsinfo

Onze opdrachtgever is een ambitieus familiebedrijf dat al ruim 35 jaar actief is in de vleesverwerkingsindustrie. Ze werken samen met gerenommeerde partijen maar brengen ook zelfstandig producten op de markt die voldoen aan de wensen en eisen van de consument. Met uitstekende  kennis van de markt ontwikkelt en produceert dit enthousiaste team specifieke producten voor de klant. Behalve maatoplossingen worden ook de standaard producten vervaardigd die voor de afnemers een optimaal resultaat garanderen. 

Werktijden

Je werkt in een 4-daagse dagdienst. De werktijden zijn van 06.00 tot 16.00 en 07.00 tot 17.00. Je bent 10 uur aanwezig en werkt 9 uur per dag.

Salaris

Het salaris is afhankelijk van leeftijd en specifieke werkervaring conform de geldende CAO. Voor 21 jaar en ouder is het salaris €12,79 per uur. 

Overige

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer direct! Heb je nog vragen? Mail dan naar  of bel naar 088-17 99 99 9 optie 4. 


Verfijn zoekresultaat

  Vestiging
  Branche
  Opleidingsniveau
  Aantal uur/week

Copyright BeterBaan 2023
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.