"Wij zijn er van overtuigd dat iedereen iets kan"

Al voor het 3e jaar op rij heeft BeterBaan de prijs gewonnen in de categorie uitzendorganisaties. Die bekendmaking wordt door de medewerkers met gejuich ontvangen. “Top prestatie door de mensen die er werken,” aldus algemeen directeur Jeff Borrenbergs.

BeterBaan neemt uitzendkrachten bij de hand. Het zijn vaak mensen die met iedere vraag het bureau binnenlopen. Al kan dat natuurlijk ook komen door de gezellige sfeer die er hangt, de vrolijke kleuren en de aparte inrichting. En niet te vergeten: de vriendelijke intercedentes! Werkzoekenden die bij andere uitzendbureaus veelal in de bak ‘onbemiddelbaar’ belanden komen bij BeterBaan in een warm bad terecht. 

Het is nu eenmaal makkelijker om een baan te vinden voor iemand die welbespraakt is en een hoge opleiding heeft genoten. Al worden in die laatste categorie ook vele malen mensen uitgezonden. Bij BeterBaan zijn ze ervan overtuigd dat iedereen iets kan. Als iemand in het verleden problemen heeft gehad wil dat nog niet zeggen dat dat stempel de rest van zijn leven op hem moet blijven drukken.

BeterBaan uitzendbureau is in het bezit van het keurmerk SNA (Stichting Normering Arbeid) volgens de NEN4400-1 certificering. Dit verzekerd bij BeterBaan de uitzendkrachten dat zij volgens de wettelijke inlenersbeloning (CAO) worden beloond. Ook de pensioenen zijn gewaarborgd. BeterBaan is VCU gecertificeerd en in het  bezit van het veiligheid keurmerk van de TUV. Veiligheid van Uitzendkrachten immers  voorop. Daarnaast 

is BeterBaan in het bezit  van een maandelijkse WKA (Wet Keten Aansprakelijk) van de belastingdienst en KIWA beschikking beroepsgoederen vervoer. BeterBaan een gecertificeerd SBB leerbedrijf. Ook de inlener loopt dus geen risico inzake de wet keten aansprakelijkheid, gewoon goed geregeld dus. BeterBaan richt zich op vaklieden, productie- en schoonmaakwerk maar ook financiële, commerciële en administratieve functies.  

Dus loop eens binnen of kijk op de site, grote kans dat er voor jou ook iets bij zit!

(2014 en 2015) Bron "L.O.E."                

Artikel Foto's: Eddie Mol